Şedinţa CJ Dâmboviţa , s-a lăsat cu replici, comentarii şi poziţii tăioase

Discuţii, comentarii şi proiecte retrase sau amânate  la şedinţa CJ Dâmboviţa .Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit  în şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi  au fost o serie de proiecte de hotărâre care au stârnit discuţii şi comentarii aprige din partea consilierului judeţean Alexandru  Oprea , fost preşedinte CJ, dar şi din partea liberalilor.

La punctul trei de pe ordinea de zi, consilierii au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru investițiile Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească”, în anul 2019.

Consilierul judeţean Alexandru Oprea  a luat cuvântul  şi a spus clar şi răspicat că ar trebui  o mai multă implicare privind promovarea valorilor culturale şi istorice   prin intermediul  obiectivelor turistice din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească”.

 Şi la punctul şase de pe ordinea de zi  ce a vizat aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziţia de dotări necesare Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dâmbovita, în anul 2019, consilierul  judeţean Alexandru Oprea  a avut câteva întrebări. Printre dotări se numara şi achiziţionarea unui autoturism , iar consilierul Alexandru Oprea şi-a spus punctul de vedere  cu privire la faptul că suma este foarte mare şi că se poate achiziţiona cu bani mai puţini o altă maşină.

 Nu au lipsit discuţii nici la punctul 19 privind revocarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 300/28.11.2018privind asocierea judeţului Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu judeţul Prahova, prin Consiliul Judeţean Prahova pentru realizarea în comun a contractului privind „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă, în perioada 2018-2019, a DJ 713 Sinaia (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Șaua Dichiului – Cabana Babele – Limită judeţ Prahova, km 0+000 – 16+000”.

leave a reply