Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște, în plin proces de modernizare

Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște, în plin proces de modernizare, schimbările radicale se văd deja. Primarul Cristian Stan spune că până în toamnă,Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște va arăta impecabil:

” Continuă lucrările de reabilitare și pe strada Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște! Se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar și la canalizația subterană care va prelua actualele rețele de utilități supraterane.

Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgoviște cele mai multe mașini (în zilele lucrătoare, în fiecare dimineață pe aici intră peste 3000 de autoturisme), va arăta impecabil! Încă un aspect vreau să mai adaug. Necesitatea a făcut ca zilele trecute să merg la București. Poate că sunt puțin subiectiv, poate ca sunt animat și de un sentiment firesc de patriotism local, însă pot spune că, în pofida unei diferențe uriașe de buget, orașul nostru are o infrastructură decentă în raport cu municipiul București.

Șoseaua Chitilei și Calea Griviței reprezintă numai 2 exemple de străzi care înregistrează cote foarte mari de trafic, însă oferă condiții precare de utilizare. Menționez că nu am urmărit să fac o comparație, însă inevitabil sunt nevoit să fiu atent la detalii. În concluzie, deși mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct în urbea noastră, vă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine pentru a mă ridica la înălțimea asteptărilor și pentru a mă putea uita, cu mândrie și cu sentimentul datoriei împlinite, în ochii oricărui târgoviștean, atât astăzi, cât și în momentul în care misiunea mea administrativă se va fi încheiat!”, a afirmat primarul Cristian Stan

leave a reply

error: