Târgoviştenii care plătesc taxele și impozitele pentru tot anul 2020 până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian  Stan şi-a achitat taxele şi impozitele pentru anul 2020. Alături de primar  au fost: deputatul Corneliu Ştefan,cei doi viceprimari Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu,city managerul Gabrie Boriga.

Edilul face acest gest în fiecare an pentru că dorește să transmită un mesaj de spirit civic, ca târgoviştenii să achite taxele și impozitele locale aferente acestui an, pentru a se putea realiza obiectivele de funcționare și dezvoltare prevăzute în bugetul pe acest an.

Târgoviştenii care plătesc taxele și impozitele pentru tot anul 2020 până la 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (teren, clădiri și autovehicule).

Taxele și impozitele locale se pot plăti direct, prin numerar sau card bancar, la ghișeele primăriei, sau online:

În formula completă, însotiţi şi de domnul deputat Corneliu Ştefan, am făcut un gest pe care orice cetăţean responsabil îl face, respectiv ne-am plătit impozitele pe anul în curs!

Precizez că pentru plata cu anticipaţie a impozitului, respectiv până la data de 31 martie, se acordă o bonificaţie de 10%.

Plata impozitelor şi taxelor poate fi făcută şi online, accesand https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.

Nici anul acesta, taxele şi impozitele nu se majorează în oraşul nostru, singura modificare rezultând din corelarea acestora cu rata inflaţiei, obligaţie impusă prin Codul Fiscal.”,a afirmat primarul Cristian Stan.

leave a reply