Trofeul „Regenerare urbană a spațiilor publice”, oferit municipiului Târgoviște

Trofeul „Regenerare urbană a spațiilor publice”, oferit municipiului Târgoviște, de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021. Primarul Cristian Stan spune că acest trofeul este o recompensă care se întoarce către efortul unei echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practici:

” Sunt onorat să primesc, în calitate de primar, trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la categoria „Regenerare urbană a spațiilor publice”. Este o recompensă care se întoarce către efortul unei echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practici.

Trofeul Regenerare urbană a spațiilor publice

În considerarea acestei performanțe au fost analizate proiectele noastre cu finanțare europeană și locală pe ceea ce înseamnă regenerarea spațiilor publice degradate : 21 de investiții și peste 50 de milioane lei în ultimii 3 ani! Toate zonele abandonate care au fost „civilizate”, locurile de joacă apărute în locul maidanelor părăsite, hectare de pământ neîngrijit înlocuite cu parcuri și spații de agremenet, mii de locuri de parcare în locul garajelor inestetice etc – toate au contribuit la schimbarea condițiilor de trai în municipiul Târgoviște.

O muncă de echipă, pentru care sunt extrem de mândru.”, a afirmat primarul Cristian Stan

leave a reply