Ultima oră: Toți cei 12 milioane de locuitori din orașul Wuhan, testați

Ultima oră, toți cei 12 milioane de locuitori din orașul Wuhan, vor fi testați pentru coronavirus, a declarat un oficial local, marţi după ce s- au confirmat primele sale cazuri cu varianta Delta, informează Reuters.

Wuhan nu mai raportase cazuri locale de coronavirus de la mijlocul lunii mai a anului trecut, însă luni, autorităţile au confirmat trei noi cazuri cu varianta Delta.

“Pentru a ne asigura că toată lumea din oraş este în siguranţă, testarea acidului nucleic la nivelul întregului oraş va fi lansată rapid pentru toţi locuitorii pentru a identifica complet rezultatele pozitive şi infecţiile asimptomatice”, a declarat responsabilul local Li Qiang în cadrul unui briefing de presă.

Noile cazuri din Wuhan, capitala provinciei centrale Hubei, alături de infecţiile identificate în oraşele din apropiere Jingzhou şi Huanggang începând de sâmbătă, au fost legate de cazurile raportate în oraşul Huaian, din provincia Jiangsu, a precizat Li Yang, vice-directorul centrului de control al bolilor din Hubei.

leave a reply

error: