Ultimele pregătiri   privind  activitatea de deszăpezire în iarna 2018-2019 pe drumurile   judeţene  din Dâmboviţa

Se fac pregătiri  pentru   acţiuniele operative în cazul activităţii de deszăpezire în iarna 2018-2019 pentru drumurile   judeţene  din Dâmboviţa.

Deszăpezirea drumurilor judeţene se va realiza după un plan bine pus la punct, care a funcţionat şi în anii trecuţi. Judeţul  a fdost împărţit în opt  zone. Drumarii  de la  LDP  Dâmboviţa  au început pregătirile, astfel încât la prima zăpadă să fie pregătiţi de intervenţie. Carburantul necesar activității de deszăpezire este asigurat prin contractul de furnizare deja încheiat. La momentul acesta LDP Dâmboviţa  are pe stoc 2265 de tone de nisip, 290 de tone sare, 1000 de tone de material antiderapant.

Sunt opt  zone de interes pentru deszăpezire, stabilite în centralizatorul contractelor de servicii privind „prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor județene din Dâmbovița pe timp de iarnă 2018-2019”, respectiv:

Pucioasa – Fieni: intervine SC LDP Dâmbovița SA (societate aflată în subordinea CJ Dâmbovița) Dragomirești – Malu cu Flori: intervine SC LDP Dâmbovița SA (societate aflată în subordinea CJ Dâmbovița)

Ulmi – Băleni Dobra – Cornățelu – Crevedia: intervine SC LDP Dâmbovița SA (societate aflată în subordinea CJ Dâmbovița)

Moroieni – Padina: intervine SC LDP Dâmbovița SA

Moreni – Valea Lungă – I.L. Caragiale: intervine ASOCIAȚIA SC SAVA SERV CONSTRUCT SRL, lider asociere + SC GREEN LINE CONSTRUCT SRL + SC REBELIS CONSTRUCȚII SRL

Petrești – Șelaru: intervine SC MONTAJ PALADIU SRL

Valea Mare – Costești Vale: intervine SC MONTAJ PALADIU SRL

Lungulețu – Răcari-Titu-Corbii Mari – urmează să se încheie  contract

leave a reply