Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp în comuna Dărmăneşti

O maşină în care se aflau patru  persoane  a ieşit de pe şosea şi  s-a lovit de  un stâlp de la marginea drumului . Accidentul  rutier a avut  loc în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti,  pe strada Olari.    Un şofer în vârstă de 31 de ani   a pierdut  controlul volanului şi a intrat într-un stâlp.  A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare  pentru a fi scoase patru persoane  rămase captive între fiarele contorsionate . Trei persoane au  fost transportate la spital .

Polițiștii reamintesc faptul că cei care se află la volan au obligația de a circula cu o viteză care să nu depășească 30 km/h – în localități sau 50 km/h – în afara localităților, când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheață, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă.

Evitați acționarea bruscă a sistemului de frânare și a mecanismului de direcție, deoarece autovehiculul pe care îl conduceți poate derapa. Folosiți cu precădere frâna de motor atunci când rulați pe un carosabil alunecos. Nu efectuați depășiri riscante!

leave a reply