Vizită pe şantierul de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.13

Foarte multe dintre unitățile de învățământ  târgoviştene sunt în plin proces de modernizare .   Se lucrează  de zor  la Grădinița cu Program Prelungit Nr.13, lucrările  sunt destul de avansate.

Există şanse reale ca investiţia  să fie gata în vara  aceasta.  Investiţia are o valoare de 2,6 milioane lei, finanțată  prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Grădiniţa   se reabilitează  și modernizează  total, atât la exterior, cât și la interior.

Miercuri de dimineaţă, primarul Cristian Stan, împreună cu  preşedintele CJ, Alexandru Oprea şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, a susținut o conferință de presă pe șantierul de la Grădinița Nr.13, în cadrul căreia a vorbit pe larg despre lucrările care s-au  realizat la aceasă unitate de învățământ preșcolar, dar și despre celelalte investiții cu finanţare pe PNDL 2.

 Şi preşedintele CJ, Alexandru Oprea a făcut câteva aprecieri legate de această investiţie dar totodată a vorbit pe larg despre finanţarea investiţiilor pe PNDL la nivelul judeţului Dâmboviţa.

leave a reply

error: