Vremea va continua să se răcească devenind geroasă

Vremea va continua să se răcească devenind geroasă, cel mai frig va fi în vestul, centrul și estul țării. Vorbim de primele zile geroase cu valori care să scadă sub -15 -17 grade Celsius, cu minime negative mai mult de 3 zile consecutive pe parcursul acestei săptămâni

Temperaturile vor scădea și în Capitală, unde la mijlocul săptămânii minimele sunt așteptate să coboare până la -7, -8 grade Celsius, potrivit meteorologilor.

E posibil ca miercuri și joi, pe parcursul nopților și dimineților să consemnăm cele mai scăzute valori ale temperaturilor minime de până în prezent din luna ianuarie, care în zonele depresionare e posibil să scadă la -15, -17 grade.

Vântul va continua să prezinte intensificări în est şi în sud-est şi pe arii mai restrânse în zona montană și în extremitatea de vest, cu viteze mai mari pe parcursul zilei în jumătatea de sud a Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea, unde rafalele vor depăși 55…65 km/h. Izolat se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

leave a reply