ZIUA VETERANILOR A FOST ÎNCHEIATĂ DE MINISTRUL APĂRĂRII, MIHAI FIFOR LA CENTRUL DE REFACERE AL VETERANILOR DE RĂZBOI ȘI CU DIZABILITĂTI DE LA MĂNĂSTIREA DEALU, COMUNA ANINOASA

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor a încheiat manifestările dedicate Zilei Veteranilor la Centrul de refacere si recuperare al veteranilor din teatrele de operații de la Mănăstirea Dealu, comuna Aninoasa, județul Dâmbovița.

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi a demarat, în incinta fostului spital Mânăstirea Dealu, proiectul de dezvoltare al Centrului de refacere și recuperare al veteranilor din teatrele de operații. Ministrul Fifor a fost primit de plutonier adjutant principal (r.) Marius Apostol, președintele AMMVD,alături fiind și primarul Constantin Maricescu.Au fost prezenți și fostul deputat Radu Popa și fostul președinte CJ, Alexandru Oprea. Nu au lipsit momente artistice și pline de emoție. Chiar ministrul Fifor a spus că Marius Apostol și colegii săi din AMMVD au arătat că se poate. ”
Este o lecție pe care am învățat-o de la camarazii noștri. Cred cu tărie că centrul va avea un rol important în recuperarea și tratarea veteranilor din teatrele de operații, iar Ministerul Apărării Naționale sprijină această inițiativă. “a declarat ministrul Apărării Naționale.

Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir”,pe lângă ceremonia dedicată Zilei Veteranilor, a prezentat și prototipuri pentru laboratoarele medicale și camerele de odihnă ce vor fi puse la dispoziția veteranilor care vor fi tratați în cadrul noii institutii,Centrul de Recuperare şi Refacere pentru Veteranii din teatrele de operații.
Au mai fost prezenți la eveniment și primarul Cristian Stan,viceprimarul municipiului Târgoviște Monica Ilie,parlamentari dar și simplii cetățeni.

leave a reply