Să dăm dovadă de grijă față de aproapele nostru, să fim responsabili și, mai ales, să respectăm sfaturile medicale ale autorităților competente.
În mâinile lor stă viața noastră şi merită tot respectul.În plină criză de coronavirus, acești oameni fac eforturi deosebite să-și ducă la bun sfârșit dar și cu bine misiunea de a salva vieți omenești.
Nu trebuie să omitem faptul că acești oameni își fac treaba sub o mare presiune privind lupta cu coronavorusul dar în același timp încearcă să facă totul ca la carte chiar dacă există unele lipsuri ale sistemului ce le îngreunează activitatea.
Tot respectul pentru acești salvatori de vieți omenești.Această categorie include medici, asistente, ambulanţieri,brancardieri, fizioterapeuţi şi personal auxiliar, dar şi persoane care lucrează în centre de paliaţie, care se află în promixitatea pacienţilor infectaţi, fiind astfel foarte expuşi riscului de infecţie.
La Spitalul Județean de Urgenţă Dâmbovița, medicii și asistenții dar și restul personalului dau dovadă de responsabilitate și își fac datoria.Dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte nu a ezitat să le mulţumească tuturor pentru efortul depus dar şi pentru mobilizarea de care dau dovadă în continuare.
Recunoştinţă şi pentru personalul Secţiei Boli Infecţioase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte
Secţia Boli Infecţioase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte joacă un rol foarte important în această perioadă a crizei coronavirusului. Medicii, asistenţii şi personalul auxiliar fac mari eforturi să răspundă tuturor urgenţelor care sunt destul de mari dar şi situaţiilor legate de COVID-19. În această secţie, şeful de secţie alături de ceilalţi medicii asigură în permanenţă garda. Dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte ne-a recunoscut că în această secţie eforturile sunt deosebite dar medicii şi asistenţii sunt mobilizaţi să facă faţă solicitărilor. Nu a ezitat să le transmită mulţumiri şi recuoştinţă pentru eforturile depuse.
Ei sunt primii care intervin în caz de urgenţă
Ambulanţierii sunt mult mai expuşi riscului de infecţie, deoarece sunt primii care intervin în caz de urgenţă şi interacţionează zilnic cu multe persoane care, deşi pot fi asimptomatice, pot transmite cu uşurinţă virusul prin strănut sau tuse. Trebuie să-i nţelegem şi să-îi ajutăm ca să ne poată fi de ajutor!