Accidentele se țin lanț pe DN 72 și DN 7 în județul Dâmbovița

Accidentele se țin lanț pe DN 72 și DN 7 în județul Dâmbovița, ACCIDENT GRAV pe DN 7 Bâldana -Slobozia Moară, se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 17.00, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române care  informează că pe DN 7 București – Găești, județul Dâmbovița, s-a produs un accident între un autotren și două autoturisme, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat.

Potrivit ISU Dâmbovița acționează echipaje de pompieri de la Garda Răcari și Detașamentul Titu cu două autospeciale, una de stingere și una de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu trei echipaje medicale.Au fost identificate trei persoane încarcerate (doi adulți și un copil). 
In scurt timp pompierii au extras copilul din autoturism și a fost preluat de un echipaj SAJ.
Au fost descarcerare și celelalte două persoane care sunt inconștiente pentru care au fost începute manevrele de resuscitare.

La locul evenimentului intervine si elicopterul SMURD.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 17.00.

Și pe DN 72 – Dumbrava , a avut loc o coliziune între o motocicletă și un ansamblu de vehicule rutier (tir). În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit. Politistii efectuează cercetări, urmând sa stabilească cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului rutier.

leave a reply