Bilanțul ACoR Dâmbovița privind activitatea în anul 2021

Bilanțul ACoR Dâmbovița privind activitatea în anul 2021, lucările au fost conduse de primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, președintele ACoR Dâmbovița.

Nu au lipsit invitații, președintele ACoR, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana-Băi, subprefectul Ioan Corneliu Sălișteanu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, deputatul Carmen Holban  și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

A fost prezentat bilanțul activității din anul 2021 și au fost supuse aprobării mai multe hotărâri ce vizează activitatea filialei județene în anul 2022.

Pe ordinea de zi au fost trecute în revistă următoarele:

-Raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România în anul 2021;

-Aprobarea bilanțului contabil și a execuției bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2021;

-Aprobarea statutului Filialei Județene Dâmbovița a Asociației Comunelor din România cu modificările și completările aduse de Statutul Asociației Comunelor din România;

-Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2022;

-Diverse.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, i-a felicitat pe reprezentanții Asociației Comunelor din România pentru implicarea în viața comunităților și i-a asigurat de o bună cooperare și în viitor.

“ Astăzi, la invitația conducerii ACoR Dâmbovița, am participat la Adunarea generală a asociației, cu această ocazie prezentându-le modul în care Consiliul Județean Dâmbovița vine în sprijinul comunelor dâmbovițene.

Dezvoltarea comunelor este un efort comun al primăriilor și Consiliului Județean Dâmbovița, proiectele noastre având ca scop creșterea calității vieții cetățenilor pe care îi reprezentăm.

Mă bucur că am reușit să dau startul mai multor investiții importante pentru locuitorii acestui județ, dintre care le amintesc pe cele mai recente:

Susținerea financiară a 42 de primării prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, unic în țară, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 50% din valoarea totală.

Asocieri cu primăriile din județ pe diverse obiective de investiții. La ora actuală, în Dâmbovița, 40 de localități au 50 de lucrări în curs de execuție, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 50% din sumă.

Lucrul în echipă este cheia dezvoltării acestui județ și a comunelor dâmbovițene, iar eu voi fi mereu alături de cei care pun umărul la transfomarea în bine a comunităților în care trăim.”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply