Chindia Târgoviște și-a prezentat lotul pentru noul sezon, au fost prezenți și oficialii de la Primăria Târgoviște și CJ Dâmbovița

Spread the love

Chindia Târgoviște și-a prezentat lotul pentru noul sezon, va debuta în deplasare, 18 iulie 2021, pe Arena Națională, ora 21:30, RapidChindia Târgoviște.

A avut loc o conferință de presă, oficiile de gazdă au fost făcute de Marcel Ghergu, președintele Chindiei, având alături pe antrenorul Emil Săndoi și invitați de onoare, primarul Cristian Daniel Stan, președintele CJ, Corneliu Ștefan și viceprimarul Cătălin Rădulescu .

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în primul rând  i-a felicitat pe jucători și staff pentru rezultate bune pe care le -au avut în campionatul anterior dar totodată i-a felicitat și pe suporterii Chindiei, care sunt alături de echipă.

Nu în ultimul rând președintele CJ, Corneliu Ștefan i-a asigurat de tot sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, de unde vine un sprijin financiar foarte consistent alături de finanțarea substanțială de la Primăria municipiului Târgoviște. Există sprijin și din partea unor sponsori, însă apelul a fost din nou lansat publioc și către alți sponsori, care vor să se alăture Chindiei Târgoviște.

Primarul Cristian Stan a felicitat Chindia Târgoviște pentru rezultatele din sezonul trecut, și a ținut să sublinieze că este echipa care face cinste municipiului Târgoviște și județului Dâmbovița.

Nu în ultimul rând, primarul Cristian Stan le-a mulțumit suporterilor și le -a transmis  că până la finele anului , face tot posibilul ca stadionul să fie gata, efortul financiar este unul foarte mare, în contextul în care Guvernul nu a alocat niciun leu, Primăriei Târgoviște.

Antrenorul Emil Săndoi a fost foarte tranșant , afirmând că rezultate din sezonul trecut îi obligă și mai mult  în noul sezon, dat fiind faptul că acum există și posibilitatea ca suporterii să fie prezenți în tribune. Antrenorul a mai spus că își dorește să facă alături de Chindia Târgoviște, cel puțin aceiași figură pe care au făcut-o în campionatul trecut.

 Înainte de a prezenta  echipamentul de joc al Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu, președintele Chindiei le-a oferit primarului Cristian Stan și președintelui CJ, Corneliu Ștefan , câte un tricou în culorile echipei, cu numele personal inscripționat și numărul 10.

Chindia Târgoviște are un echipament de culoare albastră pentru meciurile de acasă, unul roșu pentru meciurile din deplasare și unul negru, de rezervă. A fost prezentat și lotul echipei.

leave a reply

error: