CJ Dâmbovița investește masiv în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, atât la capitolul resursă umană cât și la capitolul dotări. VIDEO

CJ Dâmbovița investește masiv în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, atât la capitolul resursă umană cât și la capitolul dotări, alți 12 medici noi au venit la unitatea spitalicească, și sunt în desfășurare și investiții majore.

În mai puțin de 1 an,  23 de medici au ales să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în urma posturilor scoase la concurs, ultimii 12 medici , au fost prezentați de președintele CJ, Corneliu Ștefan

Lucrările de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, sunt în grafic

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a ținut să verifice și stadiul lucrărilor  aflate în plin proces de execuție  pentru realizarea proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  lucrări, în valoare de 12.699.065,85 lei (cu TVA).

Se lucrează  și la reabilitarea, modernizarea și extinderea Unităţii de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Valoarea contractului este de peste 8 milioane de lei.

Un alt proiect care va demara în curând  este cel ce privește extinderea secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște,  și montarea în această secție a unui angiograf.

 La această  vizită de lucru  au participat și prefectul județului, Claudia Gilia, vicepreședinții CJ, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, administratorul public al județului Cristian Avanu, conducerea spitalului , cadre medicale și constructorii.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply