Cupa Liceelor „Pro Activ” a deschis seria manifestărilor sportive la Complexul Turistic de Natație Târgovişte


O  premieră sportivă la nivelul municipiului Târgoviște, Cupa Liceelor „Pro Activ” la tenis cu piciorul, găzduită  de Complexul  Turistic de Natație Târgovişte, în perioada 1-5 aprilie Un eveniment spectaculos, care  a deschis  seria manifestărilor sportive dedicate lunii aprilie. 12 echipe au fost  înscrise la Cupa Liceelor „Pro Activ” la tenis cu piciorul.

 Vineri, 5 aprilie,  s-au disputat finalele Cupei Liceelor „Pro Activ” la tenis cu piciorul. Meciurile au fost arbitrate de componenții echipei Pro Activ Târgoviște, triplă campioană națională la fotbal tenis. Competiția a fost câștigată de Liceul Tehnologic Spiru Haret, care a depășit în finală Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu, scor 3-0. Bronzul a fost adjudecat de Liceul Teoretic Petru Cercel, victorioasă în finala mică, 2-0 cu Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu.

 De la eveniment  nu a lipsit  primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan  care şi-a arătat  îndemânarea  la tenis cu piciorul, într-un meci demonstrativ,  alături de directorul Complexului  Turistic de Natație  Târgovişte, Ciprian Prisăcaru şi alţi oficiali ai administraţiei.

Sponsorul competiției, Pro Activ,  a oferit   premii constând în cupe, medalii, dar și în bani. Echipa câștigătoare a fost recompensată cu suma de 900 lei, vicecampioana  a primit 600 lei, iar medaliata cu bronz 300 lei. Cei mai talentați participanți pot fi legitimați la echipa de fotbal tenis Pro Activ Târgoviște, triplă campioană a României în ultimii cinci ani și de patru ori câștigătoare a cupei.

leave a reply

error: