Cupa României la înot pentru Seniori, Tineret și Juniori 2022 a fost găzduită de municipiul Târgoviște. VIDEO

Cupa României la înot pentru Seniori, Tineret și Juniori 2022, a fost găzduită de municipiul Târgoviște, competiție cu tradiție organizată de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Cupa României s-a desfășurat la  Complexul Turistic de Natație din municipiul Târgoviște, în perioada 1-4 iunie 2022.

La start s-au prezentat sportivi de la cluburi din întreaga țară. Pe parcul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2022, la ultima sesiune de concurs a ediției 2022 -ultimele finale, Camelia Potec – președintele Federației  Române de Natație și Pentatlon Modern, fostă campioană olimpică a venit la Târgoviște.

Cupa României la înot

Oficiile de gazdă au fost făcute de către primarul Cristian Stan și a fost susținută și o conferință de presă. De la acest eveniment nu a lipsit nici președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, căruia , Camelia Potec – președintele Federației  Române de Natație și Pentatlon Modern, fostă campioană olimpică, i -a lansat o provocare în  ceea ce privește o colaborare între cele două instituții privind promovarea sportului de masă-înot la nivelul județului Dâmbovița. 

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply