Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia: Femeile din PSD vor depune toate eforturile necesare pentru a da primul Președinte al României

Cea de-a șaptea ediție a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate a  avut  loc la Constanța, la Pavilionul Expozițional.

Peste 300 de femei social- democrate din  întreaga ţară au fost prezente. Şi o delegaţie a   femeilor  social-democrate  din Dâmboviţa, condusă de preşedintele OFSD Dâmboviţa, deputatul Claudia Gilia  a participat  la Școala Politică de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate.

Deputatul Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița,a participat  alături  de colegele  din OFSD Dambovita, la Școala  Politica de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate şi  susţine că de-a lungul timpului, femeile Prin PSD au demonstrat că sunt serioase, implicate și lucrează pentru rezultate concrete.

“Ne-am reîntâlnit grupate în jurul unui obiectiv național: să facem din România o țară în care femeile să aibă aceleași drepturi și în realitate, nu doar pe hârtie, în care fiecare femeie bine pregătită să aibă șanse egale la angajare și vocea femeilor să fie auzită și respectată.

Acolo unde femeile au avut putere au făcut multe lucruri pentru comunitățile lor: femeile din Consiliile Locale sau Județene, doamnele cu funcții de primar, parlamentar, miniștrii și premier avind un bilanț impresionant.

În Parlament am militat zi de zi pentru a implementa politici publice pentru întărirea egalității de gen, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntau femeile (în special nesiguranța financiară, lipsa educației sau a unui loc de muncă, violența domestică sau hărțuirile și abuzurile de orice fel).

Astăzi, Femeile Social Democrate și-au reiterat sprijinul pentru doamna Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat.

Faptele și cifrele sunt de partea noastră, în mandatul doamnei Premier Viorica Dăncilă:

•           Au crescut pensiile și salariile în medie cu 30%;

•           A crescut PIB-ul țării cu aproape 300 mld;

•           S-au dublat investițiile publice (în drumuri, școli și spitale);

•           Au crescut veniturile bugetare cu aproape 100 mld;

•           Au crescut de 11 ori sumele atrase de la Uniunea Europeană;

•           A scăzut datoria guvernamentală cu 2,6%;

•           A crescut puterea de cumpărare a salariaților cu 22,5%;

•           A scăzut șomajul de la 4,8% la 2,9%.

PSD a obținut aceste rezultate pentru că am înțeles că binele românilor trebuie să fie mai presus de orice obiectiv meschin, politicianist.

Noi, femeile din PSD, înțelegem nevoile femeilor, ale familiei și ale comunităților locale și vom depune toate eforturile necesare pentru a da primul Președinte al României, o femeie cu rezultate foarte bune in activitatea guvernamentala.

Sunt mandra ca fac parte din Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat. ” a declarat deputatul Claudia Gilia.

leave a reply