Două intervenții în același timp ale pompierilor de la Detașamentul Târgoviște

Spread the love

Două intervenții în același timp ale pompierilor de la Detașamentul Targoviste, la un accident rutier în Geangoesti și a doua pentru deblocarea ușii unui autoturism în Targoviste.

În cazul accidentului rutier, din Geangoesti, com. Dragomiresti, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat. Sosiți la locul evenimentului pompierii au găsit o persoana politraumatizata, constientă și cooperantă, căreia i-au acordat primul ajutor, fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Targoviste.

Cel de al doilea caz a fost mai special, fiind vorba de un copil de trei ani rămas blocat în interiorul unui autoturism. Ușile autoturismului s-au blocat automat în timp ce cheile se aflau în interior, după ce mama copilului l-a așezat pe acesta în scaunul special și a închis portiera. S-a întâmplat pe strada Udriste Nasturel din Targoviste. Pompierii au spart geamul portierei dreapta și au deblocat autoturismul.

Din fericire copilul era doar speriat, nefiind necesara asistenta medicala. Totuși copilul a fost evaluat primar de pompieri și era bine.
Din fericire toate situațiile s-au încheiat cu bine, va rugam sa aveți grija de dumneavoastră și sa fiți atenți!

leave a reply

error: