Hub umanitar în România

Hub umanitar în România, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a fost abilitat să înceapă de îndată pregătirile pentru organizarea unui hub umanitar, el va fi organizat la Suceava.

„Aseară am abilitat, prin hotărârea CNSU, ca Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă să înceapă de îndată pregătirile pentru organizarea unui hub umanitar în România, el va fi organizat la Suceava.

Pentru acest demers am discutat cu domnul preşedinte Klaus Iohannis, cu doamna preşedinte a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de asemenea cu doamna comisar Ylva Johansson, comisar pentru afaceri interne.

Hub umanitar în România,  Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă  a fost abilitat să înceapă de îndată pregătirile pentru organizarea unui hub umanitar, el va fi organizat la Suceava.

Avem convingerea că acest hub, sub coordonarea autorităţilor de la Bruxelles, va putea să faciliteze şi să asigure coerenţă întregului efort care se face pentru a ajuta cetăţenii ucraineni şi în felul acesta vreau să subliniez: contribuţia autorităţilor române este semnificativă”, a punctat premierul Ciucă

leave a reply