IMPORTANT!Gratuitate la transportul public local de persoane pentru elevii târgovișteni

IMPORTANT, gratuitate la transportul public local de persoane pentru elevii târgovișteni, asta după ce primarul Cristian Stan a propus și a obținut votul favorabil în CLM Târgoviște pentru ca Municipiul Târgoviște să asigure gratuitate elevilor la transportul public local de persoane.

” Transport local gratuit pentru elevii târgovișteni!Astfel, potrivit unei hotărâri aprobate în ședința de Consiliu Local din această dimineață, se asigură gratuitatea la transportul public local de persoane pentru elevii târgovișteni. Sumele necesare decontării contravalorii transportului public sunt suportate de la bugetul local al municipiului Târgoviște.

Cererea se depune la unitatea de învățământ. Reamintim că elevilor care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu, (aici fiind vorba inclusiv de elevii înscriși la unitățile de învățământ târgoviștene, dar domiciliați pe raza altor unități administrativ-teritoriale), li se decontează cheltuielile de transport între localitatea de domiciliu şi localitatea unde sunt şcolarizaţi, pe durata cursurilor şcolare, din bugetul Ministerului Educaţiei, prin unităţile de învăţământ unde sunt şcolarizaţi.Mulțumesc consilierilor locali prezenți la ședința de consiliu care, indiferent de culoarea politică, într-o perioadă de creștere galopantă a prețurilor la aproape ”orice”, au înțeles importanța demersului și a proiectului de hotărâre propus de către executiv!” a transmis primarul Cristian Stan

leave a reply