În comuna Dragodana, satul Străoști, un loc de joacă ultramodern, investiție finalizată și finanțată prin PJDL

În comuna Dragodana, satul Străoști, un loc de joacă ultramodern, investiție finalizată și finanțată prin PJDL inițiat de CJ Dâmbovița.

Concrect vorbim de o investiție ultramodernă -Amenajare loc de joacă -zona de sport în satul Străoști, ce se ridică la 591.759,20 lei, cofinanțarea CJ Dâmbovița fiind de 256.494,44 lei iar restul sumei s-a asigurat din bugetul Primărie Dragodana, condusă de edilul Gheorghe Sandu.


“ Spuneam, încă de la debutul Programului Județean de Dezvoltare Locală, că acesta este dedicat tuturor localităților și că vom finanța proiectele menite să aducă un plus în viața comunităților locale, indiferent de natura acestora. Cel mai bun exemplu este și locul de joacă și sport pe care l-am inaugurat în satul Străoști, comuna Dragodana.Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat acestui proiect aproximativ 260.000 de lei, din totalul de aproape 600.000 de lei, valoarea întregii investiții. Le doresc celor mai mici dintre locuitorii comunei Dragodana să se bucure cât mai mult timp de acest loc de joacă. Trebuie să mai spun că, datorită PJDL, numai la nivelul anului trecut, 42 de primării beneficiază de susținere financiară din partea Consiliului Județean pentru 61 de proiecte investiții.Obiectivele pentru care deja au fost semnate contracte sunt: apă – 1, canalizare – 3, centru civic – 2, drumuri – 31, șanturi – 5, poduri – 4, dispensare – 5, centre culturale – 1 și baze sportive – 9. Toate aceste investiții se ridică la aproape 135.000.000 de lei, iar contribuția Consiliului Județean Dâmbovița este de peste 58.000.000 de lei.”, a declarant președintele CJ, Corneliu Ștefan.
În comuna Dragodana mai este în derulare un proiect major cu finanțare prin PJDL, respectiv „Amenajare trotuar în satul Cuparu”, în valoare de 644.844 lei, contribuția Consiliului Județean fiind de 265.674,50 lei.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply