În Piața Tricolorului din Târgoviște, ceremonial militar și religios de Ziua Națională a României. VIDEO

În Piața Tricolorului din Târgoviște, ceremonial militar și religios de Ziua Națională a României, 103 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

Prefectul județului, Aurelian Popa a primit onorul, a salutat Drapelul de lupta și a trecut în revistă Detașamentul de onoare.

VIDEO

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat al României, o slujbă religioasă oficiată de reprezentanți ai Ahriepiscopiei Târgoviștei, și a continuat cu alocuțiuni susținute de către oficialitățile prezente. 

La manifestările dedicate Zilei Naționale a României au participat: prefectul județului-Aurelian Popa, președintele CJ, Corneliu Ștefan, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, administratorul public al județului, Cristian Avanu, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, parlamentari, consilieri județeni, șefi de instituții deconcentrate, reprezentanți ai partidelor politice, reprezentanți ai Garnizoanei Târgoviște, ai Inspectoratului Județean de Poliție, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, numeroși dâmbovițeni.

Ceremonialul dedicat Zilei Naționale a României s-a încheiat cu depuneri de coroane și jerbe de flori, urmate de defilarea Gărzii de Onoare.

leave a reply