Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe drumul județean 711, în localitatea Bilciurești, un bărbat de 47 de ani, din Băleni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, la data de 29 mai a.c., pe drumul județean 720 B, în localitatea Ungureni, polițiștii au surprins un bărbat, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în aceeași zi, în localitatea Picior de Munte, a fost depistat un alt bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply