La Curtea Domnească din Târgoviște a avut loc Gala Școlii Populare de Artă „Octav Enigărescu”. VIDEO

 La Curtea Domnească din Târgoviște a avut loc Gala Școlii Populare de Artă „Octav Enigărescu, în  deschiderea evenimentului s-a facut o scurtă prezentare  a Școlii.Evenimentul a avut loc în cadrul Zilelor Județului Dâmbovița.

De-a lungul anilor, instituția a participat prin elevii săi și prin cadrele didactice la numeroase concursuri, festivaluri, concerte, expoziții și turnee în țară și străinătate, obținând distincții, premii și aprecieri.

Așadar, pentru a sprijini și a încuraja talentul lor artistic, elevii de la toate disciplinele (Pian, Vioară, Design Vestimentar, Teatru, Pictură,  Orgă- Acordeon, Artă Modernă și Grafică, Canto clasic-muzică ușoară, Canto-muzică populară, Chitară, Pictură pe sticlă – Art Craft) au fost invitați să își arate măiestria în fața publicului, răsplătindu-i, în acest fel, pentru munca depusă și pentru aportul lor în domeniul artelor frumoase. 

Aplauzele celor prezenți au fost primite cu bucurie și emoție de către cursanții și cadrele didactice de la Școala Populară de Artă „Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița. 

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply