La Mavrodin, oraşul Răcari , a fost deschis  Biroul de Relaţii cu Publicul

Marţi, 13.11.2018, la Mavrodin, oraşul Răcari pe str. I.L Caragiale, nr. 336 (fosta Baza de Recepţie) a fost deschis  Biroul de Relaţii cu Publicul care este interfaţa relaţiei Primărie – Cetăţean, astfel cetăţenilor li se oferă cu promptitudine informaţiile de care au nevoie.

Programul de primire și eliberare documente la Biroul de Relații cu Publicul este în fiecare zi de marţi, între orele 13:00-16:30 

Înfiinţarea Biroului de Relații cu Publicul s-a născut din dorința creșterii serviciilor față de cetățeni,  dorința de a-i respecta pe cei care beneficiază de serviciile oferite,persoanelor care au nevoie ca autoritatea locală să fie mai aproape.Biroul Relații cu Publicul este amplasat într-un spaţiu modern, unde cetăţeanul nu trebuie să mai parcurgă o cale dificilă pentru obţinerea informaţiilor sau documentaţiilor necesare.

 Primarul Marius Caraveţeanu  deja a avut o zi plină  la Mavrodin.

De asemenea, pe lângă reducerea timpului de soluţionare a cererilor cetăţenilor, s-a urmărit şi prevenirea aglomerării sau suprasolicitării compartimentelor de lucru cu publicul, cât şi eliminarea “timpilor morţi”.Un alt avantaj este şi accesul rapid, egal şi neîngrădit al cetăţenilor la informaţiile de interes public, dar şi consultarea periodică a cetăţenilor în probleme de interes general.În încăperea spaţioasă şi proaspăt renovată îşi va desfăşura activitatea personal din cadrul Primăriei Răcari pentru deservirea rapidă a cererilor, sesizărilor şi înregistrarea tuturor propunerilor cetăţenilor din cartierele Mavrodin şi Ghergani.

leave a reply

error: