La Văcăreşti, poliţiştii au tras focuri de armă pentru a pune mâna pe hoţii care au spart o casă

Doi hoţi au dat atacul la o gospodărie din comuna dâmboviţeană Văcăreşti.  Poliţia imediat a fost la faţa  locului.  

Alerta a fost dată de un cetăţean care este vecin cu gospodăria unde hoţii acţionau.  Poliţiştii care au acţionat cu operativitate au reuşit să pună mâna pe unul dintre bărbaţi care cotrobăia prin casă însă celălalt hoţ care stătea de  pază  a reuşit să fugă .

Poliţiştii  au folosit armamentul  din dotare pentru a pune mâna pe fugar însă acesta nu a stat la somaţiiile oamenilor legii. Poliția Târgoviște a fost sesizată  prin plângere de către un barbat, din Văcărești, cu privire la faptul că doi bărbați au pătruns în curtea vecinei sale cu scopul de a sustrage bunuri.

La fata locului s-au deplasat organele de poliție care au reușit să prindă pe unul din autori, in timp ce se afla intr-o dependinta a locuinței.               Un al doilea autor a fugit la sosirea poliție.

Aceștia au folosit armamentul din dotare, trăgând 2 focuri  de arma în plan vertical , insa nu a putut fi reținut și identificat. Cei doi autori nu au reușit să sustragă bunuri. A fost întocmit dosar penal , cercetările continua în vederea identificării tuturor participanților la săvârșirea faptei penale, urmând a se propune soluție legală prin Parchet. De asemenea, în urma folosirii armamentului, nu au fost rănite persoane și nu au fost distruse bunuri.        

leave a reply