Ministrul Rovana Plumb are pe lista priorităţilor, rezolvarea problemelor din şcolile dâmboviţene


În urma întâlnirilor cu primarii din zona Pucioasa –Fieni, ministrului  Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa  i-au fost semnalate o serie de probleme legate de lipsa microbuzelor şcolare, lipsa  căldurii din unele unităţi şcolare dâmboviţene , cum este cazul unei şcoli din Doiceşti.

  Ministrul  Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa  a anunţat public  că în perioada imediat următoare va găsi soluţii pentru  rezolvarea  problemelor  din sistemul educaţional dâmboviţean.

Întrebată dacă are în vedere şi problema  legată de şcoala din Malu cu Flori unde 186 de copii învaţă în doar patru clase, în două schimburi, ministrul Rovana Plumb a afirmat cu convingere că în cel mai scurt timp problemele vor fi soluţionate.

 În ceea ce priveşte microbuzele şcolare,  chiar şi  ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, la Constanţa, că în 2019 ,  din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRP) vor fi achiziţionate 2.300 de microbuze şcolare pentru elevii din mediul rural.

leave a reply

error: