O fetiţă de 11 ani din Gura Suţii este dispărută. Este căutată cu elicopterul, drone, câini de urmă, sute de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari

 Sute de poliţişti,jandarmi,pompieri şi voluntari din Dâmboviţa caută o fată de 11 ani din localitatea  dâmboviţeană Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală. Căutările continuă, sunt folosite, pentru găsirea fetei, şi un elicopter şi mai multe drone precum şi câini de urmă. Polițiștii au fost alertați de un tânăr de 27 de ani,în jurul orei 19:33 ( 20 septembrie 2019) că sora în vârstă de 11 ani a dispărut de acasă. A fost dată alarmă generală, mai ales în lumina ultimelor evenimente.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a unei minore, de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care astazi, 20 septembrie, nu a mai revenit la domiciliu.

FIERARU MIHAELA-ADRIANA era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastra, o bluza cu maneca lunga de culoare gri, pantofi sport de culoare neagra cu rosu.

Semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, par lung, castaniu.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

leave a reply