Pădurea Parașutiștilor din  Cartierul Tineretului din Ghimpați, oraşul Răcari, mai bogată cu 1500 de puieți de stejar.VIDEO

Pădurea Parașutiștilor din  Cartierul Tineretului din Ghimpați, oraşul Răcari, mai bogată cu 1500 de puieți de stejar,după ampla acțiune de plantare inițiată de Primăria Răcari alături de localnici,  militarii în rezervă ai fostului Regiment 64 parasutişti din Boteni și cu comunitatea MOTO.

Primarul Marius Caravețeanu  a intitulat această  acțiune OXIGEN pentru generațiile viitoare.

 La acțiunea de plantare din acest an, pentru prima dată s-a prezentat o parașută militară de concepție românească BG și echipamentul aferent de luptă (inovată de primul general parașutist român, Grigore Baștan) , momentul  inediat a fost  susținut de colonel parașutist (r) Pavel Sandu.

Pădurea Parașutiștilor de la Răcari, este un proiect ambiţios care a luat naştere în 2019, atunci când au fost plantaţi 100 de  stejari. Este un eveminent de suflet al primarului oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, fost paraşutist.

Administraţia locală a răspuns, astfel, provocării lansate în urmă cu trei ani de către generalul de brigadă (r.) dr. Marius Dumitru Crăciun, fost commandant al  Batalionului 64 Paraşutişti şi militarii în rezervă ai fostului Regiment  64 parasutişti din Boteni, iniţiatorii proiectului. 
Să auzim numai de bine până la următoarea întâlnire din Pădurea Parașutiștilor de la Răcari.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply