PRĂPĂD,O FURTUNĂ a luat acoperișul unui bloc din Mija, comuna I.L.Caragiale

PRĂPĂD,O FURTUNĂ a luat acoperișul unui bloc din Mija, comuna I.L.Caragiale, mai multe localități din județul Dâmbovița s-au aflat, pentru câteva ore, sub atenționare meteo nowcasting COD GALBEN pentru intensificări de scurtă durată ale vântului, local vijelii și descărcări electrice.

Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați și au intervenit în patru localități: Visina, Costeștii din Vale, Mija și Comișani. La Visina s-a acționat pentru degajarea unor elemente ale unui solar luate de vânt și căzute pe cabluri electrice, în Costeștii din Vale s-a acționat pentru degajarea unui copac doborât de vând pe carosabil, iar în Comisani s-a acționat pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice.

O situație mai deosebită s-a înregistrat în comuna I.L. Caragiale, sat Mija unde vântul a desprins acoperișul unui bloc. Pompierii au acționat pentru degajarea elementelor de acoperiș luate de vânt care au căzut pe garajele din apropiere și o casă.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Pentru îndepărtarea efectelor negative au acționat 22 de pompieri cu 6 autospeciale de intervenție.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență și alte date referitoare la manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute descărcând aplicația DSU, acesând Google Play Store

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply