Președintele CJ, Corneliu Ștefan anunță măsurile urgente pentru zona montană, afectată de viitură

Spread the love

Președintele CJ, Corneliu Ștefan anunță măsurile urgente pentru zona montană, afectată de viitură, după ce amers în teren pentru a vedea cum stau lucrurile. Potrivit afirmațiilor președintelui CJ, pagubele sunt însemnate: aproximativ 200 de metri din DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, au fost distruși de ploile puternice din cursul nopții trecute.

Accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.

Drept urmare, sectorul de drumul distrus de viitură va fi închis până la refacerea porțiunii afectate. În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru.

” Nordul județului nostru a fost afectat, noaptea trecută, de o furtună violentă, care a creat pagube însemnate! Am fost personal în munte pentru a vedea care este situația și pentru a găsi cele mai bune soluții.Pot să vă spun, după o analiză chiar la fața locului, că aproximativ 200 de metri din DJ714, la intrarea în Cheile Tătarului, au fost distruși de ploile puternice din cursul nopții trecute.

Accesul către zona Platoul Padina se va face pe varianta asfaltată de pe marginea Lacului Bolboci.Drept urmare, drumul va fi închis până la refacerea porțiunii afectate. În acest sens, la Cabana Bolboci, dar și la intrarea pe drumul dinspre Peștera spre Cheile Tătarului, vor fi montate indicatoare care vor anunța acest lucru.

În ceea ce privește turiștii aflați acum în munte, aceștia sunt în deplină siguranță. A fost găsită și ruta pe care pot merge spre casă. Vă asigur că vom reface drumul în cel mai scurt timp, astfel încât zona montană să fie accesibilă pe toate rutele existente. În acest sens, am convocat, pentru această după-amiază, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.Vă voi ține la curent cu ceea ce se întâmplă în munte!”, a spus președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

leave a reply

error: