Primăria Târgoviște a început să distribuie măşti şi mănuşi de protecţie târgoviștenilor

Fiecare  târgoviștean  va primi  câte un kit ce cuprinde 2 perechi de mănuși și 2 măști. Primul cartier abordat este Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6).Decizia a fost aprobată în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) dar și Consiliul Local pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu COVID-19. Primăria Târgoviște, o să facă tot ce îi stă în putinţă ca să protejeze comunitatea din Târgoviște.

Distribuirea se face de către personalul Direcției de Asistență Socială, la domiciliu, în funcție de numărul membrilor fiecarei familii, cu respectarea distanței sociale.Personalul va purta, mască, mănuși, vizieră, precum și o vesta inscriptionață cu Primaria Târgoviște, iar la loc vizibil, legitimația de serviciu.

În situația în care nu ați intrat în posesia măștilor și mănușilor, iar pe scara sau strada dumneavoastră au fost deja distribuite, puteți suna la numărul de telefon 0732.017.666, Serviciul Evaluare și Monitorizare, pentru a stabili o modalitate de a intra în posesia kit-ului de igienă.

Primăria Târgovişte continuă și ampla acțiune de igienizare a străzilor din oraş, a unităţilor de învăţământ, dar şi celelalte activităţi de prevenire a răspândirii COVID-19.

leave a reply