Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan îi asigură pe târgovișteni că face tot ceea ce poate pentru a combate răspândirea COVID-19

Primăria municipiului Târgovişte  cu fonduri proprii de la bugetul local, fără sprijin din partea statului, a făcut  dezinfecţia străzilor,scărilor de bloc, locurilor publice, parcurilor, piețelor, mijloacelor de transport în comun şi  a montat dispozitive cu dezinfectant pe toate scările de bloc.

Administraţia  târgovişteană  condusă  de edilul  Cristian Stan, prin Direcția de Asistență Socială, s-a ocupat să asigure mese calde tuturor persoanelor aflate în carantină pe raza municipiului, a sprijinit persoanele vârstnice din oraș, vulnerabile.

Primarul Cristian Stan  a ţinut  să-i asigure pe târgovișteni că face tot ceea ce poate pentru a combate răspândirea COVID-19.

Săptămâna aceasta,administraţia târgobişteană, mai precis,miercuri 8 aprilie 2020, va demara o amplă  acțiune de spălare a străzilor, parcărilor, trotuarelor, în municipiul Târgoviște, așa cum nu s-a întâmplat niciodată.

leave a reply

error: