“Respect legea! Respect viața!”

“Respect legea! Respect viața!”, la sediul Bibliotecii Județene “I.H.Rădulescu”, polițiștii, alături de o serie de parteneri, au organizat etapa județeană a concursului “Respect legea! Respect viața”, activitate circumscrisă proiectului “Atenție! E viața ta!”.

Activitatea se află la ediția a V-a și se desfășoară în colaborare cu Inspectoratele de Poliție Județene Argeș și Buză, alături de următorii parteneri Biblioteca Județeană Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei, Tribunalul Dâmbovița, Organizația ”Salvați Copiii”, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, I.P.A.- Regiunea 1 Dâmbovița, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Corpul Național al Polițiștilor .

Elevii de la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” Târgoviște, Școala Gimnazială Comișani și de la Colegiul Național “Nicolae Titulescu” din Pucioasa, prin întrebări adaptate vârstei, și-au testat cunoștințele din domeniul istoriei Poliției Române, teologic și juridic.

Câștigătorii competiției au fost elevii de la Școala Gimnazială Comișani care vor merge în etapa regională.

La final, participanții au fost răsplătiți cu premii oferite de structura de prevenire a criminalității și colaboratorii săi.

leave a reply