Săgeata Albastră l-a adus pe Moş Crăciun la Pucioasa

Îndurând frigul pătrunzător, sute de copii, înfofoliţi cu căciuli şi fulare priveau  l-au aşteptat  pe bătrânul cu barbă albă , să soseacă cu trenul la Pucioasa .

La 17:15 , Moş Crăciun şi-a făcut aparţia în gară cu trenul „Săgeata Albastră”. Bătrânul de la Polul Nord a fost întâmpinat de viceprimarul oraşului Pucioasa , Dan Sprinceană . În faţa Gării Pucioasa, viceprimarul Dan Sprinceană i-a predat moşului cheia oraşului şi dispoziţia prin care l-a delegat să asigure bucuria şi voia bună în oraşul Pucioasa.

Moşul a fost înconjurat de mulţimea care l-a petrecut până la trăsura pregătită special pentru a-l duce în Parcul Central al oraşului Pucioasa acolo unde i-a primit pe cei mici şi le-a  dat cadourile mult visate. A fost condus pe tot drumul de sutele de copii care îl strigau necontenit. „Moş Crăciun”.

 Nu au lipsit mesajele din partea Moşului şi a viceprimarului oraşului Pucioasa , Dan Sprinceană. Seara  a fost completată cu un concert în interiorul Centrului Cultural European al Corului PRELUDIU dirijat de maestrul Voicu Enachescu.

leave a reply

error: