Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște este în plin proces de modernizare

Școala Gimnazială nr. 8 ”Mihai Viteazul” din Târgoviște a fost prinsă  într-un amplu  proiect  de reabilitare, modernizare, extindere și dotare cu finanțare prin POR.

Până la începutul noului an școlar,  investiția va fi finalizată.S-a făcut o vizită de lucru la acest obiectiv,  aflat în plin proces de execuție.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, valoarea totală a investiției este de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) iar implementarea echivalează cu transformarea din temelii a unității de învățământ amintite, care va fi reabilitată în întregime, s-au construi nu mai puțin de 6 corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, s-a construit o sală de festivități, sală de sport ultramodernă, cu grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Școala Gimnazială nr. 8 ”Mihai Viteazul” din Târgoviște a fost prinsă  într-un amplu  proiect  de reabilitare, modernizare, extindere și dotare cu finanțare prin POR.

Proiectul presupune și dotări didactice, de laborator, sisteme de supraveghere video, tot ceea ce este nevoie pentru o școală europeană.

leave a reply

error: