Autorităţile din Răcari şi Găeşti se alătură protestului “România vrea autostrăzi!”

Primarul oraşului  Răcari, Marius Caraveţeanu  a anunţat că va  susţine protestul din data de 15 martie cu angajaţii din primărie şi o parte din consilierii locali. Concret,  Primăria Răcari va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15.

Oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare

Şi edilul oraşului Găeşti a anunţat pe pagina de socializare că  Primăria Găeşti, va suspenda activitatea vineri, 15 martie, de la ora 15:00 până la ora 15:15,  susţinând protestul “România vrea autostrăzi!”.  Mai mult, edilul  Grigore Gheorghe  a spus că oraşul Găeşti are nevoie de o centură ocolitoare şi investiţii majore pe drumurile naţionale ce tranzitează oraşul Găeşti

Romani şi firme din intreaga ţară  îşi  vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00.Protestul inedit este iniţiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro şi care va fi inaugurat in timpul protestului naţional de 15 minute.

leave a reply