În cartierele municipiului Târgovişte încep asfaltările

Edilul Cristian Stan a anunţat că imediat ce temperaturile vor mai creşte,  cel mai probabil în zilele următoare,  vor începe în forţă şi lucrările de asfaltare şi modernizare  pe mai multe străzi din cartierele târgoviştene.

Se vor continua asfaltările în cartierul Priseaca  ce au debutat anul trecut.  Totodată  se va lucra  la  asfaltarea  trotuarelor aferente străzii Tudorică Popescu.Investiţia face parte dintr-un proiect mai amplu, proiect în care sunt cuprinse şi intervenţiile de modernizare integrală a străzilor Miron Costin, Nifon, Crângului, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Padurii şi Plantelor.

Intreaga investiţie va fi finalizată cel târziu în vara acestui an şi este finantaţă din bugetul local. 

Au început  lucrările de asfaltare a parcării din spatele blocurilor C6 – C10, microraionul nr. 3.

Investiţia presupune asfaltarea unei suprafeţe de aproximativ 2500 mp., reabilitarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea caminelor de canalizare şi refacerea canalizării pluviale.

 În săptămânile următoare,  zona va fi schimbată total, iar locul garajelor insalubre va fi luat de o parcare modernă, cu aproximativ 80 de locuri de parcare.

Totodată, locul de joacă din zonă este reabilitat, cu precizarea că lucrările de modernizare vor viza intregul cartier, pe toata lungimea, pana la bulevardul Constantin Brâncoveanu, municipiului Târgovişte.

 Edilul Cristian Stan  a punctat şi alte investiţii în infrastructura rutieră în intervenţia pe care a avut-o .

leave a reply