Comuna Buciumeni are investiţii majore prin PNDL


Printre proiectele aprobate şi finanţate prin PNDL, se regăsesc  câteva deja implementate iar altele în curs de implementare şi în  comuna dâmboviţeană Buciumeni. 

Primarul  Ion Pavel care este şi vicepreşedinte  al PSD Dâmboviţa, a făcut o prezentare a investiţiilor realizate dar şi a celor în curs de implementare

S-a finanţat   prin  PNDL, proiectul  Modernizare drumuri locale în satul Dealu Mare,comuna Buciumeni. S-au  asfaltat  străzile  Dealu Mare Câmp, Arsene Eana Grecu, Pe Vale Baboi, Grădinitei, Silvian Patraulea Duică, Dinescu L şi Paul Iordănescu. Investiţia  a fost   finalizată în anul 2018  şi are o  valoare de 601.064 lei fără TVA.

 Tot cu finanţare prin PNDL,  s-a realizat  un sediu nou de primarie în comuna Buciumeni. Valoarea  investiţiei   a fost de 1.549.491,00 lei fără TVA.

 În procedură de achiziţie  se află  şi obiectivul de investiţii- Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Buciumeni. Valoarea  investiţie  este de 4.222.682.00  prin PNDL 2.

Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din toată comuna Buciumeni, este un alt proiect  ce va fi implementat  în scurt timp. Investiţia este finanţată prin AFIR.

 În procedură de achiziţie  se află  şi obiectivul de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea  căminului cultural din satul Buciumeni.

 Potrivit edilului Ion Pavel, se lucrează la un nou proiect  privind eabilitarea, modernizarea şi dotarea  căminului cultural din satul Dealu Mare,comuna Buciumeni.

leave a reply