Folclor, rock simfonic, muzică ușoară și de petrecere la Festivalul Peștera-Padina

Spread the love

Folclor, rock simfonic, muzică ușoară și de petrecere la Festivalul Peștera-Padina, în perioada 23 – 25 iulie, când Consiliul Județean Dâmbovița vă invită la 1.500 metri altitudine, în zona „Telecabina Peștera”,la trei zile de spectacole în care se va promova câte un gen muzical.

În prima zi a festivalului, 23 iulie 2021, începând cu ora 17:00 – în cadrul Spectacolului Folcloric ce va fi susținut de Orchestra Populară Chindia, al cărei dirijor este maestrul Ionuț Dumitrescu – publicul prezent se va reîntâlni cu cântecul popular prin invitații săi, artiști de seamă ai folclorului românesc: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Simona Dinescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu și Nicoleta Vasile.

Sâmbătă, 24 iulie, a doua zi a festivalului, de la ora 17:00, în zona Telecabina Peștera vor răsuna ritmuri de rock simfonic. Orchestra Simfonică Muntenia, condusă de apreciatul dirijor Daniel Jinga, va susține un concert simfonic extraordinar. În aceeași seară, spectatorii vor avea șansa de a asculta al doilea concert al serii, oferit de tenorul Florin Georgescu, solistul Alin Dincă și formația Trooper.

Ultima zi a Festivalului „Peștera-Padina” – duminică, 25 iulie 2021 – va fi dedicată muzicii ușoare și de petrecere. În inima munților Bucegi, cunoscutul solist Nelu Vlad și formația Azur ne vor invita la dans și voie bună.

Accesul la toate spectacolele incluse în programul Festivalului „Peștera-Padina” va fi liber. Evenimentele artistice se vor desfășura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2.

Există și reguli de acces privind situația COVID-19, care au fost anunțate de  organizatorul  evenimentului, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița

În contextul situației sanitare speciale pe care o traversăm, regulile de acces și de conduită în timpul evenimentelor  din cadrul Festivalului „Padina – Peştera”, au suferit unele modificări. Se poartă mască, se respectă distanțarea socială și au acces doar  persoanele vaccinate și care au 10 zile de la schema completă, persoanele care prezintă un test RT-PCR NEGATIV nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul NEGATIV CERTIFICAT al unui test antigen rapid , nu mai vechi de 72 de ore.

Manifestarea, care promovează diversitatea genurilor muzicale, mulțumită talentului unor mari artiști români, reprezintă, în același timp, o invitație adresată iubitorilor de frumos în mijlocul naturii și al atracțiilor turistice oferite de zona Masivului Bucegi.

leave a reply

error: