INFORMARE METEOROLOGICĂ, 16 aprilie, ora 12 – 18 aprilie, ora 10,vânt puternic, ninsori la munte și vreme în răcire accentuată în toată țara


INFORMARE METEOROLOGICĂ, 16 aprilie, ora 12 – 18 aprilie, ora 10,vânt puternic, ninsori la munte și vreme în răcire accentuată în toată țara , în intervalul menționat, local și temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar izolat peste 60 km/h.

Va ploua în toate regiunile și pe arii restrânse, în sudul și sud-estul țării, se vor acumula cantități de peste 15…20 l/mp, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (16 aprilie) vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică.
La munte treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent, iar pe creste rafalele vor depăși 65…70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.
Valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel că duminică (17 aprilie), vremea va fi deosebit de rece în toată țara.

Notă: La începutul săptămânii viitoare, vremea se va menține deosebit de rece și va continua să ningă, în special la munte.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply