Lucrările de reabilitare a centurii municipiului Târgovişte sunt în plin proces de execuţie

Potrivit administraţiei târgoviştene, în zilele următoare  vor începe lucrările de reabilitare a pasajului rutier Aninoasa, construcţia podului nou din zona Teiş,reabilitarea străzii Magrini şi construcţia staţiei de pompare de pe strada Petru Cercel,obiective din cadrul proiectului privind reabilitarea centurii municipiului Târgovişte.

Pe fondul temperaturilor scăzute,  până în momentul de faţă  s-au efectuat activităţi compatibile cu aceste condiţii meteo, respectiv s-a lucrat  la terasamentul drumului nou care face legătura între strada Gimnaziului şi strada Mihai Bravu, la pilonii pasajului rutier de pe strada Petru Cercel, dar si la carosabilul de pe Calea Ialomiţei, realizandu-se intervenţii de frezare a stratului asfaltic deteriorat.

Termenele de execuţie sunt cuprinse între 6 şi 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje si poduri rutiere), iar lucrările au debutat pe data de 11.11.2019.

Edilul Cristian Stan  i-a asigurat pe toţi târgoviştenii că se face  tot ceea ce se  poate pentru a finaliza acest proiect cât mai repede cu putinţă şi în condiţii optime de calitate.

leave a reply