Lucrările sunt în grafic la Școala Răzvad

Lucrările sunt în grafic la Școala Răzvad, primarul Emanuel Spătaru a făcut o vizită de lucru pe șantier.

Școala Gimnazială Răzvad este într-un amplu proiect de reabilitare. Elevii au fost relocați la Școala Gorgota, Centrul de zi Răzvad și Școala Valea Voievozilor.
Transportul elevilor este asigurat de către Primăria Răzvad, atât cu microbuzele școlare, cât și cu alte două autobuze contractate de la o societate de transport.


Proiectul „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE, DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Valoarea totală a proiectului este de 8,180,380.60 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 8,016,772.99 lei:

Continuăm investițiile în educație!

Astăzi, am verificat lucrările ce se efectuează la Școala Generală Răzvad, și ne-am asigurat că lucrurile merg în direcția corectă și în ritmul stabilit! Este un proiect foarte important și foarte amplu!

Școala Generală Răazvad a fost data în funcțiune în anul 1987! De atunci și până în prezent nu s-a intervenit niciodată asupra ei, de aceea acest proiect era atât de necesar pentru structura ei cât si pentru dotarea și funționalitatea acesteia.” ,a anunțat primarul Emanuel Spătaru

Urmărește Dâmbovița PRESS și pe Google News

leave a reply