Mașină proiectată într-un copac la Ciocănești

Un tânăr de 19 ani, a ajuns cu autoturismul într-un copac. Eveniment s-a produs în comuna dâmbovițeană Ciocănești. Din primele date,  un autoturism, condus de un bărbat de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. In urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în auto, a fost rănită, fiind transportată la spital.

Dacă porniți la drum, țineți cont de recomandările Poliției Române și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren.

Pentru a ajunge în siguranță la destinație, Poliția Română vă recomandă:

Interesați-vă înainte să porniți la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.

https://www.tvpartener.ro/2021/02/02/ciocanesti-s-a-izbit-cu-autoturismul-de-un-copac/

Respectaţi regimul legal de viteză! Viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.

Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

leave a reply