Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan: NU voi fi niciodată de acord ca, din motive care îmi scapă, constructorii să blocheze lucrări în județul Dâmbovița

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan: NU voi fi niciodată de acord ca, din motive care îmi scapă, constructorii să blocheze lucrări în județul Dâmbovița, nu este pentru prima dată când oficialul iese public și le transmite contructorilor clar și răspicat că Dâmbovița nu este teren de joacă:

” Nu accept, sub nicio formă, ca proiecte importante pentru județul nostru să fie blocate de constructori care nu au chef de treabă sau care au impresia că Dâmbovița este terenul lor de joacă. Un an pierdut, un drum care trebuia să fie aproape gata!

Este și cazul contractului de modernizare a DJ 714 sector Bolboci – Contur lac Bolboci – Cheile Tătarului în valoare de aproape 8.000.000 de lei. Din decembrie 2020, lună în care ofertele pentru execuția drumului au fost deschise, unul dintre participanți a contestat de trei ori licitația la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor.Chiar dacă, la ultima contestație, i s-a transmis negru pe alb că nu are dreptate, constructorul s-a îndreptat împotriva Consiliului Județean Dâmbovița la Curtea de Apel Ploiești. Și de această dată, însă cu o sentință definitivă, Consiliul Județean Dâmbovița a avut câștig de cauză.

Înțeleg clarificările cerute, este normal ca legile să fie respectate, dar nu voi fi niciodată de acord ca, din motive care îmi scapă, constructorii să blocheze lucrări în județul Dâmbovița. DJ 714 sector Bolboci – Contur lac Bolboci – Cheile Tătarului este vital pentru turismul montan dâmbovițean.

Acum, trebuia să avem asfalt turnat pe aproape 4,5 km, rigole din beton pe 4 km, rigole carosabile, podețe și acostamente. Mulțumesc încă o dată funcționarilor din Consiliul Județean Dâmbovița care și-au făcut treaba ca la carte și au reușit să deblocheze acest proiect.”a afirmat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

leave a reply