Teodor Bâte este noul arhitect şef al judeţului Dâmboviţa

“Astazi am inceput o noua etapa a vietii.

Le multumesc Familiei mele si acelora care m-au incurajat sa fac acest pas catre administratia publica. De asemenea, le multumesc acelor oameni minunati – profesorilor mei, care cu multa rabdare si devotament au contribuit la formarea mea profesionala.

Le sunt profund recunoscator tuturor beneficiarilor, care in cei 11 ani de activitate profesionala, au avut incredere sa imi incredinteze elaborarea proiectelor pe care au dorit sa le realizeze. Le multumesc colegilor mei si tuturor colaboratorilor pentru activitatea pe care am desfasurat-o impreuna. Realizarile pe care le-am avut au fost exclusiv rezultatul muncii intregii echipe, in care fiecare a avut un rol foarte important. Stiu sigur ca imi va fi foarte dor de planseta de desen de care am fost atat de atasat in ultimii 19 ani, dar sunt convins ca si aceasta noua activitate va avea farmecul si satisfactiile ei.

Din postura de Arhitect sef al judetului Dambovita imi doresc sa contribui la dezvoltarea si progresul judetului nostru. Voi sprijini, in limitele legii si ale deontologiei profesionale, orice demers pentru evolutia societatii in care traim. Nu va fi usor, dar cu siguranta voi cauta de fiecare data solutiile cele mai bune si eficiente. Le multumesc noilor mei colegi din cadrul Consiliului Judetean Dambovita pentru modul profesionist si prietenos in care m-au primit in colectiv. Nu stiu pentru cat timp voi desfasura aceasta activitate – poate pentru o luna, un an sau mai mult. Dar sunt ferm convins si determinat sa imi desfasor activitatea cu responsabilitate, profesionalism si grija fata de cetatean. Consiliul Judetean Dambovita si Directia de Urbanism si Amenajarea Teritoriului a carei activitate o voi coordona au multe obiective in implimentare, cele mai importante fiind proiectul administrativ “Dambovita 2025”, implementarea cu succes a proiectelor cu finantare din fonduri europene si guvernamentale, dezvoltarea durabila a statiunii de interes national Pestera-Padina. De la terminarea facultatii, in anul 2007, mi-am desfasurat activitatea in mediul privat, de aceea voi acorda o atentie deosebita oricarei initiative de dezvoltare care vine din mediul privat, cunoscandu-i necesitatile si incercand sa o sustin.

Le multumesc si le sunt recunoscator Arhitectilor sefi de judet, care au fost inaintea mea, pentru activitatea pe care au desfasurat-o. Voi incerca sa pastrez si sa continui toate activitatile pe care le consider benefice, voi apela la sfaturile lor atunci cand voi considera ca este necesar. De asemenea, voi contribui la imbunatatirea activitatii, voi pune si eu o caramida la edificarea Cetatii. Din prima zi in care am absolvit facultatea am crezut in ideea de “Breasla” si am contribuit la intarirea ei. Sper sa beneficiez de sustinerea breslei – a colegilor arhitecti si urbanisti, de fiecare data cand voi avea nevoie, in activitatea pe care o voi desfasura.

Sunt constient de faptul ca nu orice solicitare care va veni, va putea fi solutionata favorabil, dar sper sa am echilibrul necesar de a le explica acest fapt celor care sunt in situatia respectiva si impreuna sa gasim solutiile cele mai bune pentru o dezvoltare durabila si coerenta a judetului nostru.

Regret profund ca Mama mea nu a fost fizic astazi alaturi de mine, dar stiu ca de acolo de Sus ma va veghea intotdeauna.

Fie ca Intelepciunea, Forta si Frumusetea sa ma calauzeasca in activitatea pe care o voi desfasura!

Asa sa imi ajute Dumnezeu!”

A scris pe pagina sa de socializare Teodor Bâte

leave a reply