O nouă măsură de prevenție în lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari

La nivelul comunei dâmboviţene Corbii  Mari, începând din noaptea  de joi spre vineri, străzile,trotuarele şi locurile  de joacă sunt spălate / dezinfectate cu o soluție pe bază de clor.

Este  o nouă măsură de prevenție în lupta împotriva COVID-19 la Corbii Mari. Este vorba de domeniul public, de un spațiu pe care îl folosesctoţi locuitorii comunei. Menținerea curată și dezinfectarea străzilor și trotuarelor este o măsură care îi va ajuta în această luptă.

“ Nu este nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ținem cont de această pandemie și să respecte o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, și să evităm aglomerațiile.  Să stăm  acasă şi să evităm deplasările   dacă situaţi nu o impune.”, a transmis primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică

În județul Dâmbovița nu există niciun caz de coronavirus, se află în izolare la domiciliu 559 persoane asimptomatice, au ieșit din izolare la domiciliu 208 persoane, se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens, 38 de persoane şi au fost testate 53 de persoane aflate în izolare la domiciliu/carantină, de către DSP Dâmbovița, rezultatele sosite până în prezent, dintre acestea, fiind negative.

Fiti responsabili!

Staţi în casă!

leave a reply